Levizja Vetevendosje - Serbia nuk kalon në Merdarë

Shikoni video klipin te ingjizuar nga protestat e sotshme ne 14.01.2012 persepari!
Si mund ta  beje policija ket ne nje proteste Paqesore te levizjes Vetevendosje? Edhe jam i sigurt, qe kjo sesht e vetmja qka ka ndodh sot / dhe do ndodhe.

Gjithashtu

Lajme Shqip

Lajme Termi është shumica e mesazhit dhe është përdorur gjithashtu për të rregullisht të transmetuar në radio dhe televizion. Shpesh ata janë të vendosur së bashku nën një seksion të veçantë në gazeta dhe në portaleve online. Pothuajse të gjitha stacionet - me disa përjashtime në fazën fillestare e transmetimit dhe medias në historinë e kohëve të fundit përveç

Almeida Abazi - Albanian Beauty

Miss Globe 2008 per Shqiperin, Almeida Abazi, shikoni